100WEEKS
Giving Circle

Een unieke beleving

Wat fijn dat je meedoet! Jij hebt ja gezegd tegen een unieke uitwisseling met 40 vrouwelijke ondernemers. Een hele diverse groep waarin we de raakvlakken opzoeken rondom het realiseren van ambities, groei in ondernemen en sociaal ondernemerschap. Vanuit deze raakvlakken maken jullie kennis met elkaars wereld. En kan verbinding ontstaan: om mee te leven, mee te denken en de impact van jouw deelname echt te ervaren.

Jouw gegevens voor deelname aan de Giving Circle!

Na het invullen van dit formulier en door op 'Verstuur' te klikken ga je automatisch naar de donatie pagina.

* verplicht
Picture dd1

We laten je de impact zien!

Dankzij jullie gezamenlijke gift kunnen 20 vrouwen hum ambities realiseren en losbreken van de armoedespiraal. 100WEEKS faciliteert hun gedurende 100 weken met wekelijkse cash transfers, training en deelname in een spaarfonds. Vanuit hun eigen kracht bouwen zij aan een duurzaam inkomen voor het hele gezin, door te groeien als ondernemer. Jij ziet de impact in de data insights die we met je delen. En je beleeft het door de verbinding met de groep.

Wanneer gaan we van start?

In Rwanda is de groep al geselecteerd en is het lokale team bezig met de voorbereidingen om te kunnen starten in April. Zodra de groep in Nederland compleet is delen we de vervolgstappen en tijdslijn voor het programma en de eerste ontmoeting online!