100WEEKS
Impact Circle

De kracht van samen geven

Een hele community in 100 weken uit extreme armoede. Het kan, door als 'geefkring' de ambities van 20 vrouwen te ondersteunen. Zij weten zelf heel goed wat er nodig is om met hun gezin uit de armoedespiraal te komen en als hele community. Wat mist om hun plannen en ambities te realiseren is simpelweg geld. Met jouw bijdrage aan deze 'geefkring' investeer je in de kracht van vrouwen om een leefbaar en duurzaam inkomen te realiseren, waardoor ze de armoedespiraal definitief doorbreken. Gezamenlijk dragen jullie bij aan een betere toekomst voor een hele community!

Mijn gegevens voor deelname!

* indicates required
Picture dd1

We laten je de impact zien!

Dankzij jullie gezamenlijke gift kunnen 20 vrouwen hum ambities realiseren en losbreken van de armoedespiraal. 100WEEKS faciliteert hun gedurende 100 weken met wekelijkse cash transfers, training en deelname in een spaarfonds. Vanuit hun eigen kracht bouwen zij aan een duurzaam inkomen voor het hele gezin, groei in ondernemerschap heeft daarin een sleutelrol. Jij ziet de impact middels de data insights die we met je delen gedurende de 100 weken. En je beleeft het door de verbinding met de groep.

Break Out room screenshot

De kracht van verbinding

Vanuit begrip en het ontdekken van raakvlakken ontstaat connectie. De 100WEEKS Impact Circle is een wederkerig concept waarbij de deelnemers ook kennis maken met de donateurs en hun drijfveren. Het effect hiervan is gígantisch voor de deelnemende vrouwen. Om het vertrouwen te voelen vanuit een community aan de andere kant van de wereld! Met jouw deelname aan de Circle geef je de vrouwen vertrouwen en bevestig je de hoop dat hun leven een nieuwe wending kan nemen en ze een betere toekomst tegemoet gaan! Ze delen dan ook met trots hun verhaal gedurende de 100 weken, zodat jij begrijpt hoe betekenisvol jouw steuntje in de rug is.