Dit boek vertelt de verhalen van 100WEEKS-vrouwen

Twee jaar geleden leefde Salomé in armoede. Ze verbouwde sorghum op een klein stukje grond en verdiende daarmee ternauwernood genoeg voor haar dagelijkse levensbehoeften. Nu heeft ze vijf mensen in dienst in haar bakkerij. De wekelijkse donaties via 100WEEKS maakten het verschil.

In Geef gewoon geld, een boek dat 100WEEKS uitgeeft ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, lees je het verhaal van Salomé en acht andere vrouwen die op eigen kracht aan armoede proberen te ontsnappen met hulp van 100WEEKS. In het rijk geïllustreerde boekje zie je hoe geld een leven kan veranderen, door de ogen van ontvangers.

Je leest hoe deze vrouwen de wekelijkse stortingen besteden, wat voor impact dit heeft op hun dagelijks leven en wordt zo getuige van hun pogingen een beter bestaan op te bouwen. Dat doen ze op hun eigen manier, omdat zij zelf het beste weten wat voor hen werkt.

Geef gewoon geld is online beschikbaar voor iedereen die 100WEEKS een warm hart toedraagt. Lees hier wat 100WEEKS betekend heeft voor Salomé, andere vrouwen en hun families.